070-2050273    info@vigoseafoodbar.nl

visje

Vigo Seafoodbar

In 2013 opende Hans met zijn zonen Cor en Jonathan een restaurant naast de viswinkel in de Gentsestraat.

Door hun jarenlange ervaring is de periode tussen vangst en bereiding kort en snel. De familie is hiermee haar eigen leverancier, waardoor de vis die in de ochtend gevangen is, dezelfde avond geserveerd wordt.

Seafoodbar Vigo heeft naast het diverse menu ook een echte seafood bar. Het jonge en enthousiaste personeel staat hier voor u klaar met een drankje en een praatje. Bovendien presenteren wij aan deze bar onze kreeften, schelpen en oesters. Naast de bar is er voldoende plek in het restaurant of op het terras aan de voorkant.

Het team van Seafoodbar Vigo heet u van harte welkom.

Ons menu

visje

Dit kan je van ons verwachten

  • Biologische vis
  • Lijngevangen wilde vis
  • Op ambachtelijk wijze verwerkt
  • MSC gecertificeerd
  • Zorgvuldig geselecteerd
2024 Vigo Seafoodbar Surlinio™