visje

Onze wijnkaart

Op onze wijnkaart staat naast diverse mooie bekendere wijnen ook een speciale selectie van Louis Jadot. Maison Louis Jadot werd in 1859 opgericht door Louis Henry Denis Jadot. Van oorsprong was het vooral een handelshuis, maar tegenwoordig bezit het meer dan 225 hectare eigen wijngaarden. Het totale assortiment omvat wijnen uit Chablis, Côte d’Or, Côte Chalonnaise, Mâconnais en Beaujolais, in het laatste geval meestal gemaakt op het eigen Château des Jacques.

Uitgangspunt bij alle wijnen is dat iedere wijngaard zijn kenmerken heeft en dat het terroir dus leidend is. Om die reden laat men de natuur zoveel mogelijk haar gang gaan en streeft wijnmaker Frédéric Barnier er naar om tijdens het vinificatieproces zo weinig mogelijk ingrepen te doen. Hierdoor bestaat er niet zoiets algemeens als een ‘Jadot-stijl’, maar heeft elke wijn van Louis Jadot zijn eigen karakter.

Proost!

Onze wijnkaart

Vacatures

visje

Werken bij Vigo? Wij zijn altijd op zoek naar versterkingen

Vigo Seafoodbar blijft groeien! Wij zijn daarom altijd opzoek naar nieuwe collega’s. Ben jij een visliefhebber en leer je ons graag kennen? Bekijk dan of één van onze vacatures je aanspreekt.

Vacatures

Voor de allermooiste wijnen kom je natuurlijk ook naar Vigo Seafoodbar

Neem contact op

2024 Vigo Seafoodbar Surlinio™